„Zimske čarolije 2021“

Komentari su isključeni na „Zimske čarolije 2021“ 47

Tradicionalni ŠAF-ov konkurs „Zimske čarolije“ ove godine završen je i upriličen izložbom nagradjenih i likovno posebno istaknutih radova u paviljonu  Gradskog  parka, gde je i bila dodela nagradjenih radova.

Na kokurs je pristiglo blizu 200 radova, što pokazuje da su deca svake godine sve više zainteresovana za ovaj konkurs. Učestvovalo je mnogo  škola sa teritorije Pčinjskog okruga, po prvi put i škole iz Vladičinog Hana i Vlasa, a po brojnosti radova ističu se osnovne škole Radoje Domanović (koja je poslala najviše radova) a zatim slede Vuk Karadzić i Branko Radičević . Dodeljeno je 7 nagrada, jedan Grad Prix  i po tri nagrade u 2 kategorije – deca od I do IV razreda i deca od V do VIII. Iznenađeni smo kvalitetom i kvantitetom radova u kategoriji od V do VIII razreda, jer su  inovativni, strpljivo urađeni sa dobrim kompozicijama, što nije svojstveno ovom uzrastu.

Ove godine kolektiv ŠAF-a je, u duhu predstojećih praznika, napravio kutiju iznenađenja iz koje su i stariji i mlađi posetioci mogli da izvlače najrazličitije poklone, što je, naravno, najviše uveselilo decu. Tom prilikom su deljeni i promotivni  fljeri za predstojeći upis novih polaznika koji ce biti  održan 05.02.2022. godine. Tako da je ŠAF ovim događajem zaokružio aktivnosti u 2021. godini.

 

Similar articles