LIKOVNI KONKURS

Comments Off on LIKOVNI KONKURS 64

LIKOVNI KONKURS

Tema: Zimske čarolije

za učenike osnovnih škola sa teritorije Grada Vranja

Javna Ustanova Škola animiranog filma organizuje „Likovni konkurs“ za decu osnovnih škola sa teritorije grada Vranja. Učešće na konkursu podrazumeva i selekciju za Zimsku dečiju radionicu animiranog filma koja će se održati tokom trajanja zimskog raspusta. Nagradiće se radovi u dve kategorije: učenici do četvrtog razreda i učenici od petog do osmog razreda. Interesantni likovni radovi će biti iskorišćeni kao ideje za realizaciju animiranog filma ili GIF-a.

Svi učesnici koji izraze interesovanje mogu učestvovati na Zimskoj radionici a u zavisnosti od broja učesnika formiraćemo više grupa. Tom prilikom, pored izrade animiranih filmova, prikazivaćemo animirane filmove iz produkcije ŠAF-a.

Konkurs je otvoren od 20. novembra do 20. decembra 2021. godine, u 12:00 časova. Na konkursu učestvuju svi radovi koji stignu na adresu Javne Ustanove Škola animiranog filma. Ovim konkursom želimo da podstaknemo učenike na kreativno stvaralaštvo kako bi nam dočarali lepotu zime.

Propozicije konkursa:

Format radova je A4 (29.7x21cm) ili na papirima iz blokava za crtanje koje koriste na časovima likovnog.

Dozvoljene su sve tehnike ili kombinacija više tehnika

Radove poslati poštom na adresu:

1) Javna ustanova Škola animiranog filma

ulica Heroja sa Košara bb

17501 Vranje

sa naznakom ZA DEČIJI LIKOVNI KONKURS “Zimske čarolije 2021”

2) Lično na portirnici u holu novom Domu kulture i

3) Elektronski na e-mail vranjesaf@gmail.com

Na poleđini svakog rada navesti sledeće podatke: ime i prezime učenika, razred i odeljenje kao i naziv škole. Molimo Vas da navedete i kontakt telefon a sve u cilju bolje komunikacije prilikom organizacije Zimske radionice.

Jedan učesnik na konkursu može poslati i više radova koji će prilikom žiriranja biti ocenjivani nezavisno.

Najboljim prijavljenim radovima biće dodeljene po tri diplome u obe kategorije.

Ukoliko komisija odluči i radovi koji nisu osvojili nagrade mogu biti ekranizovani.

Svečana dodela diploma održaće se u prostorijama JU ŠAF, 29. 12. 2021. u 11:00 sati, uz poštovanje svih epidemioloških uslova u tom trenutku a u vezi sa Pandemijom kovid 19.

NAPOMENA: Primljeni radovi se ne vraćaju, a organizator konkursa zadržava pravo da ih koristi u svojim publikacijama u cilju promocije JU ŠAF Vranje.

Similar articles